Maltagliat cu Borlotti, ceapă eșalotă și Rucola
Maltagliate cu Borlotti, șobolani și Rucola necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 867 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline extra virgin, vin, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Pui La Grătar Cu Cireșe, Ceapă Eșalotă Și Rucola, Mamaliga cremoasa cu pui, ceapa caramelizata, rucola, și Cotlete de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pastele în forme amuzante și dați deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și șalotele la foc mediu și gătiți până când șalotele sunt moi, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați fasole și vin roșu și reduceți lichidul la jumătate.
Adăugați parmezan și scoateți-l de pe foc. Puneți pastele în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Scurgeți și aruncați în tigaie cu fasole. Reveniți la căldură și aruncați pentru a acoperi. În ultimul moment, adăugați rucola, aruncați 20 de secunde, turnați în vasul de servire și serviți.
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.