Maltagliat cu Borlotti, ceapă eșalotă și Rucola

Maltagliat cu Borlotti, ceapă eșalotă și Rucola
Maltagliate cu Borlotti, șobolani și Rucola necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 867 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline extra virgin, vin, fasole pinto și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Încercați Pui La Grătar Cu Cireșe, Ceapă Eșalotă Și Rucola, Mamaliga cremoasa cu pui, ceapa caramelizata, rucola, și Cotlete de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați pastele în forme amuzante și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
3
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline și șalotele la foc mediu și gătiți până când șalotele sunt moi, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fasole și vin roșu și reduceți lichidul la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Adăugați parmezan și scoateți-l de pe foc. Puneți pastele în apă clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Scurgeți și aruncați în tigaie cu fasole. Reveniți la căldură și aruncați pentru a acoperi. În ultimul moment, adăugați rucola, aruncați 20 de secunde, turnați în vasul de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Faceți o movilă de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle, uleiul și orice altă aromă pe care o alegeți. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle, uleiul și aromele și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va reuni când se încorporează 1/2 din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți orice rămas peste bucăți cruste. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista