Makeover Pui Elvețian Suprem
Makeover Swiss Chicken Supreme ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 306 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, cremă condensată de supă de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa uscată, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Makeover Nucă De Cocos Suprem Torte, Makeover Linguine cu șuncă și brânză elvețiană, și Makeover Vegan De Makeover Sănătos: Pâine De Dovleac.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu ceapă tocată, praf de usturoi, sare și piper. Completați fiecare cu o felie de brânză.
Într-un castron mic, combinați supa, smântâna și laptele; se toarnă peste pui. Aruncați firimiturile de biscuiți și untul; se presară peste pui.
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 de minute.