Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie
Make-Ahead Harissa cuscus cu pere, Kale și lămâie este un vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 375 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,36 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați harissa, coaja de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cuscus Israelian din grâu integral prăjit, cu fenicul, lămâie și Feta, Pachete de pește în stil thailandez și cuscus cremos {Make-Ahead Meal + Giveaway!}, și Make-Ahead ciuperci marinate cu Kale, morcovi ras și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o cratiță mică la foc mediu până la sclipire.
Adăugați harissa și gătiți, amestecând constant, până când este foarte parfumat aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați pere și gătiți, amestecând, până când sunt acoperite și abia încep să se înmoaie, 3 până la 4 minute. Se amestecă cuscusul pentru a prăji, 1 minut.
Adăugați 1/4 linguriță de sare, sucul de lămâie și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă rapid și se scoate de pe foc.
Între timp, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Adăugați kale, condimentați cu sare și gătiți, amestecând, până când se ofilesc și încep să fie crocante, 3 până la 4 minute. Descoperiți cuscusul, puful și pliați ușor în kale, 1/4 linguriță de piper negru și coaja de lămâie. Îndoiți ridichi.
Se servește imediat sau se lasă să se răcească și apoi se dă la frigider până când este gata de mâncare.