Mai Puțin Unt Friptură Diane

Mai Puțin Unt Friptură Diane
Mai puțin unt friptură Diane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos worcestershire, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Încercați Steak Diane, Steak Diane, și Friptură Diane pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă bulionul de vită și vinul într-o tigaie mare și se amestecă ciupercile, șalotul, usturoiul, sucul de lămâie și sosul Worcestershire. Se fierbe la foc mediu, amestecând frecvent, până când ciupercile se reduc în dimensiune, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați 2 linguri de lichid din amestecul de ciuperci și turnați într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Bateți făina și amestecați pentru a face o pastă netedă. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ciuperci. Gatiti si amestecati ca sosul se ingroasa. Repetați după dorință, adăugând cantități mici de mai multă făină pentru a face un sos mai gros. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se toarnă sosul într-o tigaie și se menține cald până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Folosind aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați filetul în tigaie și gătiți la foc mediu-mare, întorcând o dată, până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se servește cu sos de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista