Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan

Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 246 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,69 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de achiote, tei, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Mahi-Mahi La Grătar În Stil Yucatecan, Mahi-Mahi La Grătar, În Stil Ceviche, și Mahi Mahi La Cuptor În Stil Thailandez - 4 Puncte.

Instrucțiuni

1
Așezați peștele într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Bateti pasta achiote si urmatoarele 7 ingrediente intr-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Annatto PasteAnnatto Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă amestecul de achiote peste pește; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și răciți 1 oră.Pregătiți grătarul (căldură mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Periați partea strălucitoare a frunzelor de banană cu 2 linguri de ulei; așezați fiecare pe foaia de copt, cu partea unsă în jos (o parte din frunză va atârna peste marginea foii). Aranjați 2 fileuri cu marinată încă agățându-se transversal în centrul fiecărei frunze de banană, distanțându-se la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Stropiți vin în jurul peștilor în frunze. Acoperiți fiecare file cu 1 frunză de dafin și 1 crenguță de epazot proaspăt sau pătrunjel sau 1 vârf de epazot uscat. Îndoiți marginile deasupra frunzei de banană peste pește pentru a închide liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Epazot UscatEpazot Uscat
Epazot ProaspătEpazot Proaspăt
Frunze De BananeFrunze De Banane
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Transferați peștele de pe foaia de copt pe grătar, marginile pliate în sus. Acoperiți și grătiți până când fileurile sunt doar opace în centru, aproximativ 10 minute.Deschideți frunzele de banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De BananeFrunze De Banane
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați peștele în farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se ornează cu felii de roșii și tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9
Se servește cu ceapă murată de Yucatecan și salsa Habanero-roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă MuratăCeapă Murată
Habanero ChiliHabanero Chili
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista