Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mahi-mahi la grătar în stil Yucatecan. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 246 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,69 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pastă de achiote, tei, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până limes ai putea urma acest curs principal cu Granita De Pepene Verde ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Mahi-Mahi La Grătar În Stil Yucatecan, Mahi-Mahi La Grătar, În Stil Ceviche, și Mahi Mahi La Cuptor În Stil Thailandez - 4 Puncte.
Instrucțiuni
Așezați peștele într-un vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci.
Bateti pasta achiote si urmatoarele 7 ingrediente intr-un bol mediu.
Se toarnă amestecul de achiote peste pește; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și răciți 1 oră.Pregătiți grătarul (căldură mare).
Periați partea strălucitoare a frunzelor de banană cu 2 linguri de ulei; așezați fiecare pe foaia de copt, cu partea unsă în jos (o parte din frunză va atârna peste marginea foii). Aranjați 2 fileuri cu marinată încă agățându-se transversal în centrul fiecărei frunze de banană, distanțându-se la 2 inci.
Stropiți vin în jurul peștilor în frunze. Acoperiți fiecare file cu 1 frunză de dafin și 1 crenguță de epazot proaspăt sau pătrunjel sau 1 vârf de epazot uscat. Îndoiți marginile deasupra frunzei de banană peste pește pentru a închide liber.
Transferați peștele de pe foaia de copt pe grătar, marginile pliate în sus. Acoperiți și grătiți până când fileurile sunt doar opace în centru, aproximativ 10 minute.Deschideți frunzele de banane.
Transferați peștele în farfurii.
Se ornează cu felii de roșii și tei.
Se servește cu ceapă murată de Yucatecan și salsa Habanero-roșii.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.