Mahi-Mahi cu portocale și măsline

Mahi-Mahi cu portocale și măsline
Pan-Seared Mahi-Mahi cu portocale și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.19 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 289 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, file de mahi-mahi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mahi-Mahi cu portocale și măsline, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați peștele într-un castron puțin adânc sau într-un vas de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
3
Stropiți cu 1 lingură de ulei, presărați cu coajă de portocală și turnați suc; întoarceți-vă la strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Topiți untul cu 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți peștele din marinată, rezervând marinada; se presară sare și piper. Gatiti pestele pana se rumeneste, aproximativ 3 minute. Întoarceți peștele; adăugați șalotă. Gatiti 1 minut. Se amestecă șofranul în marinada rezervată; se toarnă marinada peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
șofranșofran
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PeștePește
6
Adăugați măsline și jumătate din segmentele portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
MăslineMăsline
7
Transferați tigaia în cuptor; prăjiți peștele până când este gătit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
8
Transferați peștele pe platou; deasupra cu segmentele portocalii rămase. Sos de lingură cu portocale și măsline în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
MăslineMăsline
SosSos
PeștePește
9
Se presară busuioc și arpagic și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
BusuiocBusuioc
10
Date Nutriționale
11
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista