Mahi Mahi Cu Conopidă
Mahi Mahi cu conopidă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,59 USD pe porție. O porție conține 346 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper kosher, suc de lămâie, fileuri mahi mahi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Nucă de cocos var Mahi Mahi Tacos cu tequila înmuiate pepene verde Salsa, Pesto Crusted Mahi-Mahi cu roșii Blistered și sos de unt de lămâie, și Busuioc Portocaliu Mahi Mahi La Grătar Cu Rețetă De Verdeață Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați peștele cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Căutați peștele până se rumenesc pe o parte, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o foaie de copt cu margini, gătită cu fața în sus și prăjiți la cuptor până când tocmai ați fiert, aproximativ 10 minute.
Între timp, topiți restul de 3 linguri de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați conopida și gătiți, amestecând, până se rumenesc și crocant-fraged, aproximativ 6 minute.
Adăugați migdalele, stafidele, coriandrul, 1/4 linguriță sare și piper după gust; gătiți până când migdalele sunt aurii, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Împărțiți peștele între farfurii și serviți cu pene de conopidă și lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.