Mahi Mahi cu Chile verde-bulion de nucă de cocos

Mahi Mahi cu Chile verde-bulion de nucă de cocos
Mahi Mahi cu Chile verde-bulionul de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 611 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 8.26 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână filete mahi mahi, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Mahi mahi la grătar cu Chile verde-bulion de lapte de cocos, Mahi Mahi La Grătar Cu Salsa De Avocado-Chile, și Nucă de cocos Tei Mahi Mahi Tacos cu tequila îmbibată pepene verde Salsa.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista