Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango

Mahi-Mahi ars cu Risotto de șofran și sos de Mango
Ars Mahi-Mahi cu Risotto șofran și sos de Mango ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 565 calorii, 37g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 7,09 USD pe porție. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, ulei de măsline, apă îmbuteliată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Mahi-Mahi cu sos de Mango și orez parfumat, Mahi mahi ars cu Salsa de Mango-ananas la grătar, orez verde și fasole neagră, și Mahi-Mahi ars cu sos verde Gazpacho pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cojiți mango-ul, tăiați-l în felii și aruncați-l în tubul de alimentare al unui blender care rulează pentru a face piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați oțetul de vin de orez, cilantro, usturoiul, ghimbirul, apa, uleiul, muștarul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper, după gust și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Aduceți stocul de pui la foc mic. Într-o cratiță mare separată pe un arzător adiacent, încălziți uleiul de măsline și adăugați șalotele și orezul. Sote ușor: de fapt, prăjiți orezul. Gatiti pana cand orezul devine translucid si urechile devin moi, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați vinul alb pentru a degrada tigaia. Începeți să adăugați încet stocul cald, 1 oală-plină la un moment dat, în tigaia de orez, amestecând în timp ce mergeți. Acest lucru va scoate amidonul din orez și va face amestecul cremos. Pe măsură ce amestecul absoarbe bulionul, se toarnă mai mult în oală. Când prima oală de stoc a fost absorbită în orez, adăugați vârful de șofran. Când tot stocul a fost turnat în oala de orez, fierbeți încet până când orezul este moale și cremos. Se amestecă untul în risotto pentru mai multă aromă și cremă. Puneți deoparte, păstrând cald până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
șofranșofran
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
AmidonAmidon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Încălziți o tigaie pentru pește. Frecați fileurile de pește cu ulei, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați în tigaie, cu pielea orientată în sus. Întoarceți peștele după 3 până la 4 minute. Gatiti inca 3-4 minute sau pana cand ati terminat. Nu gătiți prea mult peștele. Se face atunci când carnea izvorăște înapoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți peștele într-un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
9
Așezați o movilă de risotto pe fiecare farfurie. Sus cu mahi-mahi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mahi MahiMahi Mahi
10
Stropiți niște sos de mango în jurul farfuriei și deasupra cu scallions tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista