Madeleine Portocalii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Madeleine portocalii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 650 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Madeleine Portocalii, Madeleine Portocalii, și Madeleine Cu Miere Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Ungeți și făinați douăzeci și patru de matrițe madeleine de 3 inci. Bateți albușul de ou într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Bateți în 1/4 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură pe rând. Continuați să bateți până când este rigid și lucios; pune bezea deoparte.
Bateți gălbenușul de ou, rămânând 1/4 cană zahăr granulat și ingredientele rămase, cu excepția zahărului pudră, într-un castron mediu cu mixer electric la viteză mare 2 minute, răzuind bolul ocazional. Îndoiți în bezea.
Umpleți matrițele cu două treimi. Atingeți tigaia ferm pe blat pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro deschis. Se răcește ușor înainte de a scoate din tigaie. Se răcește pe grătar.
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.