Macrou Afumat, Lamaie & Herb Pateu

Macrou afumat, lămâie și plante medicinale P 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 506 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de macrou, hrean cremă, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă de la BBC Good Food are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Macrou afumat pate platou, Macrou Afumat P. M. T. Cu Hrean Si Marar, și Macrou afumat cu cuscus de plante și sfeclă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.