Machuquillo de Platanos

Machuquillo de Platanos
Machuquillo de Platanos este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,83 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, abia până la semi-copt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pastelón de plátanos amarillos, Supă de pătlagină (Sopa de Platanos), și Platanos Maduros con Miel (pătlagină dulce prăjită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Coaceți usturoiul și într-o ceașcă mică combinați cu 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Subţire-Subţire-
2
Lăsați amestecul de usturoi să stea, acoperit și răcit, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Tăiați carnea de porc sau slănina în zaruri de 1/4 inch și într-un castron mic combinați cu 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați carnea de porc sau slănina să stea 30 de minute și să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
5
Într-o cratiță mică și grea, aduceți 1/4 cană de apă rămasă la fiert cu carne de porc sau slănină și gătiți, acoperită, la foc moderat până când apa se evaporă, aproximativ 8 minute. Reduceți focul până la moderat scăzut și continuați să gătiți carne de porc sau slănină, acoperite, amestecând ocazional, până devin aurii și crocante. Cu o lingură cu fante transferați carnea de porc sau slănina pe prosoape de hârtie pentru a scurge și a arunca grăsimea topită (sau rezervați pentru o altă utilizare, dacă doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Cu un cuțit mic ascuțit tăiați pătlaginele necojite în felii groase de 3/4 inci. Tăiați pielea de-a lungul fiecărei felii și îndepărtați-o. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1/2 inch ulei la foc moderat până când este suficient de fierbinte pentru a sfârâi când se adaugă o felie de pătlagină. Prăjiți pătlaginele în loturi, fără aglomerare, până când sunt fragede și doar aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Cu clești transferați pătlaginele ca prăjite pe prosoape de hârtie pentru a le scurge și a le transfera într-o tigaie. Păstrați pătlaginele prăjite calde în mijlocul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Într-un robot de bucătărie pulsați pătlaginele prăjite calde până la piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Transferați pătlaginele piure într-un castron mic și apăsați în castron. Inversați vasul pe o farfurie de servire și atingeți pentru a desface pătlaginele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista