Maccheroni mici cu pește-spadă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Maccheroni mici cu pește-spadă. O porție conține 320 calorii, 24g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, pește-spadă, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Maccheroni E Melanzane, Paste Maccheroni Cu Ardei Roșii Și Broccoli, și Gatiti cartea: Maccheroni alla Chitarra cu Rag Abruzzese si Palottine.
Instrucțiuni
Umpleți o oală pentru paste cu cel puțin 6 litri de apă, puneți-o la foc mare și aduceți la fierbere.
Curățați și tocați mărunt ceapa. Puneți-l într-o tigaie de 12 inci cu uleiul de măsline.
Se pune la foc mediu-mare și se fierbe, amestecând ocazional, până când ceapa capătă o culoare aurie bogată, aproximativ 5 minute.
În timp ce ceapa este sotată, curățați roșiile și tocați-le grosolan. Când ceapa este gata, adăugați roșiile, condimentați cu sare și gătiți până când roșiile nu mai sunt apoase, 10 până la 15 minute.
Adăugați aproximativ 2 linguri de sare în apa clocotită, puneți pastele și amestecați bine. Gatiti pana la al dente.
În timp ce roșiile se gătesc, îndepărtați pielea de pește-spadă și tăiați peștele în zaruri de 1/4 inch. Tăiați mărunt suficient din frunzele de pătrunjel pentru a măsura 2 linguri. Când roșiile sunt gata, adăugați peștele-spadă, condimentați cu sare și piper și gătiți scurt până când peștele este fiert, 2 până la 3 minute.
Adăugați pătrunjelul, gătiți încă un minut și scoateți-l de pe foc.
Când pastele sunt gata, scurgeți-le bine, aruncați cu sosul și serviți imediat.