Macaroon-Piersici Coapte
Macaroon-coapte piersici este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de macaroon de nucă de cocos, curmale, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 39%. Încercați Piersici Umplute Cu Macaroon De Nucă De Cocos, Piersici Coapte, și Somon la cuptor și piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți tulpinile din piersici. Curățați treimea superioară a fiecărei piersici. Folosind un cuțit mic, tăiați capătul tijei și groapa pentru a slăbi și îndepărta groapa, lăsând fundul intact. Dacă este necesar, feliați aproximativ 1/4 inch de bazele de piersici, astfel încât acestea să stea plate; periați piersicile cu suc de lămâie.
Lingură 1 lingură curmale în cavitatea fiecărei piersici. Apăsați ușor 1/4 cană de firimituri de macaroon deasupra fiecărei piersici.
Așezați piersicile într-o caserolă de 1 1/2 litru. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când piersicile sunt fragede. Descoperiți și coaceți încă 8 minute sau până când firimiturile se rumenesc.