Macaroane și brânză Mary

Mary ' s Macaroni & Cheese ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 50. Dacă aveți la îndemână Velveeta circulator, macaroane cu cot, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile din cutia albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați untul într-un vas de copt de 13x9 inci; acoperiți cu straturi de jumătate din fiecare macaroane, VELVEETA și cheddar.
Bateți oul și laptele până se omogenizează; se toarnă jumătate peste ingrediente în vasul de copt. Repetați cu toate ingredientele rămase, cu excepția boiaua.
Coaceți 15 min.; se amestecă până se amestecă.
Coaceți 15 min. sau până când amestecul de macaroane este încălzit și partea de sus este maro auriu.
Se presară cu boia de ardei.