Macaroane și brânză la cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane coapte și brânză. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 461 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cheddar ascuțit, pesmet panko, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet panko ai putea urma acest curs principal cu Caramel Apple Crocant ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Macaroane și brânză la cuptor, și Macaroane și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o oală mare de fierbere, apă sărată gatiti pastele la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, într-o oală separată, topiți untul.
Bateți făina și muștarul și mențineți-l în mișcare timp de aproximativ cinci minute. Asigurați-vă că este lipsit de bulgări. Se amestecă laptele, ceapa, frunza de dafin și ardeiul. Simmer timp de zece minute și scoateți frunza de dafin.
Temperați în ou. Se amestecă 3/4 din brânză. Condimentează cu sare și piper. Îndoiți macaroanele în amestec și turnați într-o farfurie de 2 litri. Se acoperă cu brânza rămasă.
Topiți untul într-o tigaie sotată și aruncați firimiturile de pâine pentru a acoperi. Topiți macaroanele cu firimiturile de pâine.
Coaceți timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și odihniți-vă timp de cinci minute înainte de servire.
Nu uitați să salvați resturile pentru macaroane prăjite și brânză.