Macaroane și brânză elvețiene
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare americană. Încercați să faceți acasă macaroane și brânză elvețiene. Acest fel principal are 578 de calorii , 27 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză elvețiană, ceapă, lapte și sare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 48% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: sparanghel și macaroane elvețiene cu brânză , macaroane elvețiene cu brânză cu cârnați afumat și macaroane din grâu integral cu brânză cu usturoi picant și smog elvețian .
Instrucțiuni
Gătiți macaroanele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mică, căliți ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați brânza, sare și piper.
Adăugați la amestecul de brânză; se amestecă ușor pentru a acoperi.