Macaroane și brânză

Macaroane și brânză
Macaroane și brânză durează în jur 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 822 calorii, 41G de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, boia maghiară, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încearcă Macaroane gruyre și Emmentaler cu șuncă și aluat tăiat cubulețe din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, Două brânză Butternut Squash macaroane & brânză și Daycare Dining, și Cheddar afumat și brânză albastră macaroane și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează pieptul de pui cu sare și piper de ardei și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și puneți puiul în el rumenindu-se pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se introduce în cuptorul de 400 de grade timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească, apoi se taie în bucăți mari.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți crema într-o cratiță mare, adăugați ierburi, sare și piper și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați rigatonii fierți, brânza și puiul fiert și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rigatoni FierțiRigatoni Fierți
Pui FiertPui Fiert
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Se ia de pe foc și se servește.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini
Cleto Chiarli Lambrusco di Castelvetro Vigneto Cialdini
Culoare profundă care prefigurează mirosuri intense, dar niciodată excesive. Combină rotunjimea și austeritatea, povestind în detaliu terroirul său.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista