Macaroane și brânză
Macaroane și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 616 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare kosher, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză, și Macaroane gruy otrivre și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat de la ' Melt: arta macaroanelor și brânzei.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. gătiți macaroanele conform instrucțiunilor pachetului. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Presărați făina deasupra. Gatiti, amestecand constant, timp de 2 minute. Încă amestecând, adăugați încet laptele. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sosul se ingroasa, aproximativ 7 minute.
Adăugați Cheddar, Gruyre, sare și cayenne (dacă utilizați) și încălziți până când brânzeturile se topesc.
Scurgeți și clătiți macaroanele.
Adăugați-l în sos și aruncați.
Transferați într-o caserolă cu unt.
Coaceți timp de 25 până la 30 minutes.In Advance: asamblați macaroanele și brânza, dar nu o coaceți. Acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.
Coaceți conform instrucțiunilor, adăugând 15 până la 20 de minute la timpul de gătire.