Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor

Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor
Gruyul macaroane cu șuncă și aluat cubat de la 'Melt: arta macaroanelor și brânzei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,79 USD pe porție. O porție conține 798 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, unt, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola gruy cu macaroane și brânză cu șuncă și aluat tăiat cubulețe și Emmentaler, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Macaroane cu brânză gruyincroyre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor un vas de copt de 8 pe 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita sarata pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scurge printr-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Pentru a pregăti sosul mornay, încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mediu. De îndată ce laptele începe să se aburească și se formează bule mici în jurul marginilor tigaiei, opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați untul într-o cratiță medie și topiți la flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați făina și amestecați cu o paletă de lemn cu margine plată până când rouxul începe să capete o culoare maro deschis, răzuind fundul pentru a preveni arderea, aproximativ 3 minute. Adăugați încet laptele și amestecați constant până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi uniform spatele unei linguri—un deget tras de-a lungul spatelui lingurii ar trebui să lase o bandă limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
7
Se ia de pe foc și se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8
Adăugați muștar și brânză în sos, amestecând până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se toarnă pastele în vasul de copt uns și se aruncă cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Se toarnă sosul de brânză deasupra pastelor și se amestecă ușor pentru a se încorpora în șuncă și tăiței. Acoperiți generos cu cuburi de pâine, glisați în cuptor și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista