Macaroane Gouda afumate și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroane și brânză Gouda afumate. O porție conține 314 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, Parmezan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Macaroane Gouda afumate și brânză, Macaroane Gouda afumate și brânză cu slănină, și Macaroane și brânză Gouda afumate cremoase {fără Gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și pulsați de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 1 minut.
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat lapte, sare și piper, amestecând constant cu un tel până se omogenizează. Aduceți la fierbere; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 2 minute).
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se topește.
Adăugați spanacul și macaroanele în sosul de brânză, amestecând până se omogenizează bine. Puneți amestecul într-un vas de copt de 2 litri acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până la bule.