Macaroane De Turtă Dulce
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Macaroons de turtă dulce ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți ghimbir măcinat, melasă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Macaroane De Turtă Dulce, Casa De Turtă Dulce (Mini Case De Turtă Dulce), și Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Așezați zahărul cofetarilor, făina de migdale și condimentele într-un robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până se amestecă bine.
Adăugați cremă de tartru la albușurile de ou; bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul. Îndoiți amestecul de migdale în mai multe adăugiri.
Așezați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă grea; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Țeavă 1-in.- cookie-uri diametru pe hârtie pergament-căptușite foi de copt.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 20-30 de minute sau până se formează o crustă ușoară.
Coaceți la 325 de minute timp de 10-14 minute sau până când este ferm la atingere. Se răcește complet pe tigăi pe rafturi de sârmă.
Într-un castron mic, bateți ingredientele de umplere până când sunt ușoare și pufoase.
Se întinde pe fundul jumătății de fursecuri; deasupra cu fursecurile rămase.