Macaroane de nucă de cocos cu Caramel sărat
Macaroanele de nucă de cocos cu Caramel sărat ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 40 de cenți pe porție. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină de tort, smântână grea, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Caramel Sărat, Macaroane de nucă de cocos cu caramel sărat înmuiate în ciocolată, și Macaroane Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, făina și sarea pentru crema de patiserie.
Într-un alt castron, bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează și apoi adăugați amestecul uscat încet, amestecând pentru a obține o consistență groasă și pastoasă.
Pentru a face cremă de patiserie: într-o cratiță mică, opărește laptele la foc mediu-mare. Când începeți să vedeți bule în jurul marginilor, luați laptele de pe foc și adăugați încet la amestecul de ouă și făină.
Puneți amestecul în cratiță și încălziți la foc mediu, amestecând energic timp de aproximativ un minut în timp ce se gătește într-o cremă vâscoasă și groasă. Se amestecă vanilia, se acoperă cu folie de plastic și se lasă să se răcească complet.
Încălziți cuptorul la 350 F și tapetați foaia de copt cu hârtie pergament sau spray de gătit.
Într-un castron mare, combinați nuca de cocos, albușul de ou, zahărul, sarea și crema de patiserie.
Formați aluatul în movile și așezați-l pe foaia de copt.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25-35 de minute, rotind tăvile la jumătatea coacerii.
Combinați zahărul, apa și siropul de porumb în cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu până când amestecul capătă o culoare chihlimbar deschis.
Se ia de pe foc și se amestecă alte ingrediente. Se lasă să se răcească ușor (aproximativ 5 până la 10 minute) înainte de a stropi pe fursecuri, astfel încât să se îngroașe și să arate mai frumos.