Paste cu mazăre zdrobită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele cu mazăre zdrobită. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 639 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper, mazăre, pappardelle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Paste Cu Mazăre Zdrobită Și Ricotta, Fettuccine Cu Mazăre Zdrobită, și Mazăre zdrobită cu Bruschetă de mentă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, pulsați mazărea într-un robot de bucătărie sau blender până se toacă, dar nu se curăță.
Adăugați 1/2 cană de ricotta, condimentați cu sare și piper și pulsați pentru a combina.
Scurgeți pastele, rezervând 1/3 cană din apa pentru paste. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați piureul de mazăre și apa rezervată pentru paste și aruncați. Împărțiți pastele între boluri individuale. Se acoperă cu ricotta rămasă, un strop de arpagic și un strop de ulei.Bacsis: Tagliatelle (pronunțat tal-ya-TEL-ee) sunt panglici de paste care sunt mai late decât fettuccine. Pappardelle (pa-par-DEL-lay) sunt și mai largi. Ambele funcționează bine cu sosuri oarecum groase.