Macaroane De Ciocolată-Migdale-Nucă De Cocos
Macaroanele de ciocolată-migdale-nucă de cocos necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 633 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână o coajă portocalie, sare, albus de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este super. Încercați Macaroane De Migdale-Nucă De Cocos, Macaroane De Nucă De Cocos-Migdale, și Macaroane De Migdale De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați nuca de cocos și laptele condensat îndulcit într-un castron mare.
Adăugați pasta de migdale și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă mini-bucățele.
Bateți albusul de ou la viteză mare cu un mixer electric până se formează încă vârfuri; pliați în amestec de nucă de cocos.
Aruncați cu linguri pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 325 timp de 20 până la 21 de minute sau până când marginile sunt aurii și blaturile sunt ușor rumenite. Se răcește complet pe foile de copt.
Dacă se dorește, bucățele de ciocolată cu microunde și scurtarea într-o ceașcă de măsurare de sticlă 1-cupa pe mare 1 minut sau până la topit, amestecând o dată.
Turnați ciocolata topită într-o pungă mică de congelator cu fermoar. Tăiați o gaură mică în 1 colț de pungă; stropiți ciocolată peste macaroane și presărați cu migdale prăjite, dacă doriți.
Lăsați să stea până când ciocolata este fermă.