Macaroane de bivol și mușcături de brânză
Macaroane de bivol și mușcături de brânză este o rețetă americană care servește 24. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la gustul casei necesită unt, apă, macaroane și amestec de cină de brânză și ceapă prăjită franceză. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Macaroane de pui Buffalo și brânză, Macaroane de pui Buffalo și brânză, și Macaroane de pui Buffalo și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți deoparte pachetul de brânză din amestecul de cină. Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați macaroane; gatiti 8-10 minute sau pana se inmoaie.
Scurgere. Se amestecă conținutul pachetului de brânză, lapte și unt.
Apăsați 2 linguri în cupe de briose miniaturale unse. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Așezați sosul fierbinte, făina, oul și ceapa în boluri separate de mică adâncime.
Scoateți mușcăturile de macaroane din cupe. Se înmoaie în sosul fierbinte și făina, apoi se acoperă cu ou și ceapă.
Loc 2 în. separat pe o foaie de copt ușor unsă.
Se coace la 400 la 12-15 minute sau până se rumenesc.
Se servește cu pansament.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Venturini Baldini Montelocco Lambrusco. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Venturini Baldini Montelocco Lambrusco]()
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Un vin unic de struguri Salamino, cultivat pe soluri argiloase-nisipoase. Strugurii sunt recoltați în primele zece zile din septembrie. Metoda scurtă Charmat. Parfum perceptibil de ierburi și cireșe negre Suculente. Are o aromă proaspătă, semi-uscată, cu senzații tanice ușoare. Certificat Organic.