Macaroane de bivol și mușcături de brânză

Macaroane de bivol și mușcături de brânză
Macaroane de bivol și mușcături de brânză este o rețetă americană care servește 24. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă de la gustul casei necesită unt, apă, macaroane și amestec de cină de brânză și ceapă prăjită franceză. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Macaroane de pui Buffalo și brânză, Macaroane de pui Buffalo și brânză, și Macaroane de pui Buffalo și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți deoparte pachetul de brânză din amestecul de cină. Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați macaroane; gatiti 8-10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
3
Scurgere. Se amestecă conținutul pachetului de brânză, lapte și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Apăsați 2 linguri în cupe de briose miniaturale unse. Acoperiți și dați la frigider timp de 3 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
5
Așezați sosul fierbinte, făina, oul și ceapa în boluri separate de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scoateți mușcăturile de macaroane din cupe. Se înmoaie în sosul fierbinte și făina, apoi se acoperă cu ou și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Macaroane InelMacaroane Inel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Loc 2 în. separat pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se coace la 400 la 12-15 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Se servește cu pansament.

Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc

Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu Mac și brânză bogate, brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Dry Lambrusco dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Venturini Baldini Montelocco Lambrusco. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Venturini Baldini Montelocco Lambrusco
Un vin unic de struguri Salamino, cultivat pe soluri argiloase-nisipoase. Strugurii sunt recoltați în primele zece zile din septembrie. Metoda scurtă Charmat. Parfum perceptibil de ierburi și cireșe negre Suculente. Are o aromă proaspătă, semi-uscată, cu senzații tanice ușoare. Certificat Organic.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Revista