Macaroane cu șuncă și brânză se coace cu mazăre

Macaroane cu șuncă și brânză coaceți cu mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 500 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, lapte, brânză Cheddar extrasharp și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane cremoase și brânză cu mazăre, și Macaroane și brânză cu conopidă, mazăre și Tasso.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele in apa clocotita 6 minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Combinați pastele, șunca și mazărea într-un castron mare.
Încălziți o cratiță medie la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Adăugați lapte; aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile, sarea și ardeii.
Se toarnă amestecul de brânză peste amestecul de paste; Se amestecă pentru a acoperi. Puneți amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inch acoperit cu spray de gătit.
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 1/4 căni.
Combinați pesmetul și untul într-un castron. Aranjați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de paste.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.