Macaroane Cu Nucă De Cocos

Macaroane Cu Nucă De Cocos
Macaroanele de nucă de cocos ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 289 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați albușul de ou, extractul de vanillan, laptele condensat marca eagle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați foile de copt cu folie; grăsime și folie de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați laptele condensat îndulcit, albușul de ou, extractele și nuca de cocos; se amestecă bine. Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foi de copt pregătite; aplatizați ușor fiecare movilă cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți 15 până la 17 minute sau până când se rumenesc ușor în jurul marginilor. Scoateți imediat din foile de copt (macaroanele se vor lipi dacă se lasă să se răcească); se răcește pe suporturi de sârmă. A se păstra ușor acoperit la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Macaroons cu nucă de cocos. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Spatlese
Herrenberg Spatlese este întotdeauna cel mai strălucitor vin de la Grunhaus, deoarece podgoriile din ardezie roșie oferă un riesling acid mai luxuriant, ușor mai scăzut decât fratele său mai mare Abstberg. Spatlese dulce cu arome explozive și arome de mere roșii delicioase, piersici galbene, căpșuni/rubarbă și minerale sărate. Corpolent pentru un riesling, serviți cu o șuncă la cuptor Virginia, un curry picant de miel sau doar un șnițel tradițional Jaeger.
DificultateGreu
Gata În27 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista