Macaroane cu hamsii și Rucola

Macaroanele cu hamsii și rucola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $2.31 pe portie. O porție conține 375 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane gruy bucrore și Emmentaler cu șuncă și aluat cubat din ' Melt: arta macaroanelor și brânzeturilor, și Cum Să Prăjiți Hamsii.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 până la 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați macaroane și gătiți, neacoperite, până când abia se înmoaie să muște, aproximativ 6 minute.
Când macaroanele sunt aproape fragede, adăugați rucola; se amestecă și se gătește doar până când frunzele se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Scurgeți pastele și verdele și puneți-le într-un castron. Clătiți rapid și uscați tigaia.
Adăugați ulei și usturoi la tigaie la foc mediu; se amestecă până când usturoiul este moale, aproximativ 1 minut.
Adăugați hamsii, măsline, piper și fulgi de chili; amestecați și adăugați paste, verdeață și 1/2 cană de brânză.
Se amestecă bine și se toarnă înapoi în castron.
Adăugați mai mult parmezan după gust.