Macaroane Cu Cremă De Nucă De Cocos
Macaroanele cu cremă de nucă de cocos necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 117 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 42 și costă 15 cenți pe porție. 81 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de lapte condensat, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 24%. Rețete similare sunt Macaroane Cu Cremă De Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Foi de cookie-uri cu folie sau hârtie pergament de gătit. Pe 1 foaie de biscuiți căptușită, presărați 1 cană de nucă de cocos peste hârtie din folie.
Coaceți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; rece. Rezervați folie pentru coacerea prăjiturilor.
Într-un castron mare, amestecați nuca de cocos prăjită, nuca de cocos rămasă, făina și sarea. Într-un castron mediu, bateți laptele, smântâna de nucă de cocos, vanilia, extractul de migdale și oul până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de nucă de cocos; se amestecă până se amestecă bine.
Pe foile de prăjituri căptușite cu folie, aruncați amestecul îngrămădind linguri la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc (fursecurile vor fi moi în centru și așezate la margini). Glisați imediat folia cu fursecuri din foaia de fursecuri în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În cratița de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și uleiul la foc mic, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc.
Stropiți peste prăjituri.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este setată.