Macaroane cu brânza
Macaroane cu brânză durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 878 de calorii, 36 g de proteine și 60 g de grăsime per porție. Pentru 2,49 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită piper, tăiței largi de ouă, smântână groasă și făină. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 67%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Macaroane Gruyère și Emmentaler cu șuncă și aluat cubulețe de la „Melt: Arta macaroanelor și brânzei, Macaroane și brânză cu cheddar afumat și brânză albastră și macaroane și brânză cu două brânzeturi cu dovlecei și mâncăruri de zi.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți cu unt o tavă de sticlă de 13 pe 9 inchi și lăsați deoparte. Gătiți tăițeii într-o oală mare cu apă clocotită cu sare până când sunt fragezi, dar încă fermi pentru a mușca, amestecând frecvent, aproximativ 5 minute.
Scurgeți bine, dar nu clătiți.
Bateți smântâna, laptele, făina, 1/2 linguriță de sare și piperul într-un castron mare pentru a omogeniza. Se amestecă 1 cană Fontina, 1/2 cană parmezan, 1/2 cană mozzarella, șuncă, dacă se folosește, și pătrunjel.
Adăugați tăițeii și amestecați pentru a se acoperi.
Transferați amestecul de tăiței în vasul de copt pregătit. Aruncați restul de 1 cană Fontina, 1/4 cană parmezan și 1/4 cană mozzarella într-un castron mic pentru a omogeniza.
Presărați amestecul de brânză peste amestecul de tăiței.
Coacem pana cand sosul se topeste si branza incepe sa se rumeneasca deasupra, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru macaroane și brânză. Cu mac și brânză bogat, cu brânză, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.