Macaroane cremoase și brânză

Macaroane cremoase și brânză
Macaroane cremoase și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21145 de oameni au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de lapte, macaroane de cot, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Macaroane Cremoase Cu Patru Brânzeturi, și Macaroane Cremoase Cu Patru Brânzeturi.

Instrucțiuni

1
Fierbeți macaroanele într-o cratiță de 2 litri în multă apă până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere. Într-o cratiță medie, amestecați untul și brânza. Se amestecă până se topește brânza. Într-un aragaz lent, combinați amestecul de brânză/unt și adăugați ouăle, smântâna, supa, sarea, laptele, muștarul și piperul și amestecați bine. Apoi adăugați macaroane scurse și amestecați din nou. Setați aragazul lent la setare scăzută și gătiți timp de 3 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
MacaroaneMacaroane
MuștarMuștar
UntUnt
BrânzăBrânză
PiperPiper
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista