Macaroane cremoase cu sparanghel fără cremă

Macaroane cremoase cu sparanghel fără cremă
Macaroanele cremoase cu sparanghel fără cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 394 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paste ditalini, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Crema Nu Atât De Cremoasă De Supă De Sparanghel, Sparanghel și macaroane elvețiene și brânză, și Sparanghel și Bacon macaroane și brânză.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul până când abia începe să devină auriu, aproximativ 2 minute. Amestecați sparanghelul și gătiți și amestecați până când bucățile sunt de un verde strălucitor, încă aproximativ 2 minute. Se amestecă pastele, se aruncă pentru a se acoperi cu ulei și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PastePaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se toarnă apă clocotită în cratiță și se aduce înapoi la fierbere. Această rețetă trebuie să fie cât mai uscată posibil. Amestecați frecvent amestecul de paste pentru a preveni lipirea și gătiți pastele până când sunt fragede, dar încă ferme până la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți vasul de pe foc. Dacă există exces de lichid,scurgeți din paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Amestecați ouăle, brânza Romano rasă și pătrunjelul împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano
PătrunjelPătrunjel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în amestecul de paste, amestecând și turnând simultan până când ouăle se gătesc cu căldura pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
OuăOuă
6
Se presară cu frunze suplimentare de pătrunjel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista