Mac Și Brânză La Cuptor
Mac și brânză la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 417 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă din gustul casei necesită proces brânză, lapte, sare și nucșoară măcinată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mac & Brânză la cuptor mai ușoară, cunoscută și sub numele de mac & brânză Veggie ascunsă, Panko Crusted dovleac și brânză de capră coapte Mac și brânză, și Mac și brânză la cuptor.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Într-o cratiță mare, topiți untul; se amestecă făina până se omogenizează. Adăugați treptat lapte; amestecați sarea, piperul, muștarul, sosul Worcestershire și nucșoara. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă brânzeturile până se topesc.
Scurgeți pastele; se amestecă sosul de brânză.
Transferați la un 2-qt negrasat. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până la bule.
Vin recomandat: Lambrusco, Riesling, Chenin Blanc
Macaroane și brânză în meniu? Încercați să vă asociați cu Lambrusco, Riesling și Chenin Blanc. Cu mac și brânză bogate, veți dori să curățați palatul cu ceva crocant și acid. Vă recomandăm Chenin Blanc, Riesling sau Lambrusco uscat dacă aveți chef de un roșu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Alfredo Bertolani Dolce Fiore Lambrusco. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Alfredo Bertolani Dolce Fiore Lambrusco]()
Alfredo Bertolani Dolce Fiore Lambrusco
Lambrusco dulce cu o culoare roșie rubinie, strugurii săi conferă acestui vin arome vegetale și gem, împreună cu o moliciune unică și o bogăție de gust. Dulceața, aciditatea și aroma sunt echilibrate armonios pentru a face acest vin plăcut.