Mac dublu-olandez și brânză cu Chard ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați macaroane de cot, piper cayenne, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mac dublu olandez și brânză cu Bietă, Mac Și Brânză Dublă Olandeză Cu Bietă, și Mac Vegan și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți 3 linguri de unt în oală marepeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
2
Se adauga ceapa; saut până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecăusturoi, apoi făină; se amestecă constant 1 minut.Treceți treptat în lapte. Gatiti, amestecandocazional, până când amestecul începe să fiarbă,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați 2 căni rase grosier
4
Gouda și 1 cană Edam. Se amestecă până la brânzăse topește, aproximativ 2 minute. Se amestecă cayenne șinutmeg. Sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piper Cayenne Măcinat
Gouda
Sos
Brânză Edam
5
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt. Gatiti smogul in oala marede apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 1 minut. Folosind lingura cu fante, transferchard pe farfurie; rece. Rezervă oală cu apă.Strângeți apa din bietă; se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Chard Elvețian
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tava De Copt
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Întoarceți apa în oală pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugațimacaroni; gatiti pana se inmoaie, dar inca fermpentru a musca, amestecand ocazional.
8
Scurgere. Stirmacaroni în sos de brânză caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
9
Așezați jumătate de macaroane în vas; blat neted. Se acoperă CU1 cană de brânză Edam, apoi bietă. Se acoperă curămânând amestec de macaroane; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Edam
Macaroane
Kilograme De Mure (aproximativ
Chard Elvețian
10
Topiți 3 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
11
Placebreadcrumbs în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Stropiți cu unt; aruncă.
13
Adăugați 1/2 cană de Gouda rasă finși presărați sare și piper; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
14
Presărați amestecul de pesmet peste mac șibrânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
15
Presărați semințe de chimen, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
16
Coaceți mac și brânză până când pesmetele sunt aurii și marginile clocotesc, aproximativ 40 de minute.