Lăstari de mazăre și pui în sos de usturoi

Lăstarii de mazăre și puiul în sos de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Allrecipes. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, amidon de porumb, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Amestecați lăstarii de bambus de pui prăjiți în sos de fasole neagră, Scaloppini "pui" Gardein cu sos de Sake Shiitake, lăstari de mazăre și prăjituri cu tăiței Udon, și Lăstari De Mazăre (Lăstari De Mazăre Prăjiți -- Ching Chow Dau Miu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați fâșiile de piept de pui cu amidonul de porumb într-un bol de amestecare.
Se presară cu ulei de susan și se aruncă până se amestecă uniform.
Încălziți uleiul vegetal într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Se amestecă puiul și se gătește până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat. Se amestecă lăstarii de mazăre doar până se ofilesc; se toarnă bulionul de pui și se aduce la foc mic. Gatiti si amestecati cateva minute pana cand bulionul de pui s-a ingrosat. Condimentează după gust cu sare și piper.