Lămâie De Porc Scaloppine
Lemon Pork Scaloppine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4. O porție conține 178 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, filet de porc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: carne de porc Scaloppine cu lamaie, capere, și Rucola tocat, Carne De Porc Scaloppine, și Carne De Porc Scaloppine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filet.
Tăiați filetul în felii groase de 1/2 inci; așezați felii între 2 foi de folie de plastic grea și lăsați până la grosimea de 1/4 inci, folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați făina, sarea și piperul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați felii de porc. Sigilați punga și agitați până când carnea de porc este acoperită.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; adăugați 1 linguriță de ulei și puneți la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați jumătate din felii de porc; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați pe o farfurie de servire; păstrați cald. Repetați procedura cu restul de 1 linguriță de ulei și felii de porc; scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați suc de lămâie, apă și capere în tigaie; aduceți doar la fierbere.
Se toarnă amestecul peste felii de porc; se presară cu pătrunjel.