Lămâie de curcan și sparanghel

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Curcanul cu lămâie și sparanghelul ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 230 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Sparanghel și plăcintă de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine; deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel și ardei gras roșu; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Transferați într-un castron; puneți deoparte și păstrați la cald.
Adăugați 1 linguriță de ulei și curcan în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana cand curcanul se rumeneste, amestecand ocazional.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie; gătiți 2 minute sau până când amestecul este îngroșat și bubuit. Întoarceți amestecul de sparanghel în tigaie. Se amestecă doar până se acoperă.