Lămâie De Ceai De Lămâie

Lămâie De Ceai De Lămâie
Ceaiul de lămâie este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan desert. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, concentrat de limonadă, apă spumantă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Lămâie De Anason, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 cană de apă până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
2
Se toarnă apă peste pliculețe de ceai; lăsați să se absoarbă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
ApăApă
3
Scoateți pungile de ceai; ceai rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
4
Încălziți restul de 4 căni de apă până la fierbere. Se amestecă zahărul până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
5
Se ia de pe foc; rece.
6
Într-un recipient de plastic de 3 litri, amestecați ceai, apă cu zahăr, concentrat de limonadă și vodcă. Acoperiți și înghețați cel puțin 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
ZahărZahăr
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
ApăApă
CeaiCeai
7
Pentru a servi, așezați 2/3 cană de nămol în fiecare pahar și umpleți cu 1/3 cană de apă spumantă; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
8
Se ornează cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Revista