Lămâi Conservate Marocane
Lămâile conservate marocane sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 82 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 5266 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un condiment la un preț rezonabil. Acesta este adus la tine de bucătărie hrănit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Pui de lămâie marocan cu lămâi conservate, Pui marocan cu lămâi conservate și cuscus, și Pui marocan cu lămâi Meyer conservate și măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe lămâi, având grijă să nutăiați în carne, apoi tăiați lămâile ca și cum ar fi să le sfărâmați - păstrând intactă baza lămâii.
Presărați interiorul lămâilor cu sare de mare nerafinată, apoi stratificați-vă în borcanul de zidărie, crock sau dispozitivul de fermentare.
Se presară cu sare de mare nerafinată, apoi se pasează cu o lingură de lemn sau diblu până când coaja de lămâie începe să se înmoaie și lămâile își eliberează sucul care ar trebui să se combine cu sarea pentru a crea o saramură propice proliferării bacteriilor benefice.Continuați să zdrobiți, sărați și zdrobiți până când lămâile dvs. umplu borcanul și se odihnesc sub nivelul saramurii.Fermentați la temperatura camerei timp de trei până la patru săptămâni. Lămâile pot fi păstrate timp de unu până la doi ani.