Lychee Gelatină Împușcat
Lychee Gelatin Shot ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 31 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână pahare, apă, zahăr și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Parfait de gelatină de var și litchi, Ananas Mojito Gelatină Împușcat, și Serbet Buko Lychee (sorbet de nucă de cocos și litchi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați gelatina și zahărul. Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Adăugați apă clocotită în vas și bateți puternic pentru a dizolva gelatina. La amestecul de gelatină, adăugați 1 cană de sirop de litchi și rom și bateți din nou.
Tăiați lychees în jumătate și puneți 1 jumătate în fiecare ceașcă.
Se toarnă amestecul de gelatină în cupe. Se dă la frigider până se fixează.