Lychee & fructul pasiunii panna cottas
Lychee & passion fruit Panna cottas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 495 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână dublă, lapte, fructe de pasiune și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos, Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), și Ciocolata Panna Cottas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Faceți mai întâi jeleul din fructul pasiunii.
Încălziți sucul de fructe de pasiune și zahărul într-o cratiță, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat complet. Între timp, puneți cele 2 foi de gelatină în apă rece și lăsați la macerat aproximativ 5 minute până se înmoaie. Scoateți sucul de pe foc.
Adăugați gelatina și amestecați până se topește, apoi amestecați semințele de fructul pasiunii.
Se toarnă în 6 matrițe dariole sau într-un recipient similar care poate fi dovedit. Se răcește timp de 1 oră sau până se fixează ferm.
Purificați smântâna, laptele, zahărul, pasta de vanilie și litchi într-un robot de bucătărie sau într-un blender. Sită și se toarnă într-o cratiță. În timp ce se încălzește, înmuiați cele 5 foi de gelatină în apă rece, ca înainte, până la moale. Când crema este chiar sub fierbere, scoateți-o de pe foc. Strângeți apa din gelatină, adăugați foi în amestecul de cremă, apoi amestecați până se dizolvă. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă, apoi se toarnă în forme. Se răcește cel puțin 3 ore sau până la o zi, pentru a seta. Se poate face cu o zi înainte.
Când este gata de servit, turnați apă clocotită într-un castron. Scufundați părțile laterale ale fiecărei matrițe în apă, ținând-o o secundă.
Așezați o farfurie deasupra și răsturnați pentru a ieși.
Serviți Panna cottas cu litchi în plus, niște caș și mai multă carne de fructe de pasiune.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Chianti, Moscato Dasti, Port, Trebbiano, Verdicchio
Cream Sherry, Chianti și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Panna Cotta. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "