Lumpia Mollica
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Lumpia Mollican. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ambalaje lumpia, ulei vegetal, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Lumpia, și Lumpia.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa, țelina și morcovul până când ceapa este fragedă și translucidă, 5 până la 7 minute. Țelina și morcovul pot fi încă crocante; condimentează cu sare.
Adăugați carne de porc măcinată și usturoi. Continuați să gătiți și amestecați până când carnea de porc nu mai este roz. Condimentează cu mai multă sare.
Scurgeți orice exces de grăsime și amestecați fulgi de ardei roșu, praf de usturoi, turmeric, ghimbir, chimen, coriandru și semințe de țelină. Se lasă deoparte să se răcească.
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de porc pe un înveliș lumpia cu un colț orientat spre dvs. Îndoiți colțul cel mai apropiat de dvs. peste umplutură; îndoiți două colțuri laterale spre centru și continuați să rulați învelișul în jurul cărnii de porc.
Periați o cantitate mică de apă peste colțul de sus și apăsați pentru a sigila. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Încălziți 1 litru de ulei vegetal într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Se prăjesc rulourile în loturi până se rumenesc, 4 până la 6 minute.
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.