Lumpia Mollica

Lumpia Mollica
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Lumpia Mollican. Această rețetă servește 50. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ambalaje lumpia, ulei vegetal, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), Lumpia, și Lumpia.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa, țelina și morcovul până când ceapa este fragedă și translucidă, 5 până la 7 minute. Țelina și morcovul pot fi încă crocante; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați carne de porc măcinată și usturoi. Continuați să gătiți și amestecați până când carnea de porc nu mai este roz. Condimentează cu mai multă sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scurgeți orice exces de grăsime și amestecați fulgi de ardei roșu, praf de usturoi, turmeric, ghimbir, chimen, coriandru și semințe de țelină. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Semințe De țelinăSemințe De țelină
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec de porc pe un înveliș lumpia cu un colț orientat spre dvs. Îndoiți colțul cel mai apropiat de dvs. peste umplutură; îndoiți două colțuri laterale spre centru și continuați să rulați învelișul în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Periați o cantitate mică de apă peste colțul de sus și apăsați pentru a sigila. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Încălziți 1 litru de ulei vegetal într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Se prăjesc rulourile în loturi până se rumenesc, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
8
Scurgeți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții50
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista