Lovit Prăjituri De Pește

Lovit Prăjituri De Pește
Lovit prăjituri de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 645 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Dacă aveți la îndemână cartofi, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, care este solid. Încercați Prăjiturile de pește și bilele de pește ale lui Naomi Duguid, Prăjituri De Pește, și Prăjituri De Pește pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați cartofii și fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2
Se pune într-o tigaie mare cu sos cu suficientă apă pentru a acoperi.Se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se scurge și se răcește.Se toacă ceapa în robotul de bucătărie; adăugați cartofi răciți și pește.Pulsați de câteva ori pentru a tăia și amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Se toarnă în castron și se adaugă ou, apă, firimituri de cracker și condimente.Formați-vă în chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Așezați firimiturile de cracker rămase într-un vas superficial și adăugați pătrunjel și parmezan; amestec.Dredge patties în firimituri, acoperind bine ambele părți.Refrigerați pe foaia de copt timp de cel puțin 30 de minute pentru a seta acoperirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Încălziți 2 linguri de ulei în tigaie la MED-HI și prăjiți chiftelele (nu vă înghesuiți) până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți prosopul de hârtie și scurgeți.Păstrați cald.Repetați dacă este necesar cu chiftelele rămase.
8
Se servește cu sos de chili.Va îngheța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate45
Revista