lovit bucătărie

lovit bucătărie
Bucătărie lovit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,3 USD pe porție. O porție conține 649 calorii, 60g de proteine, și 19g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, câteva crenguțe cimbru, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 701 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Încercați lovit bucătărie, lovit bucătărie, și lovit bucătărie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cele din urmă, vă puteți asambla vasul: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Într-un vas de copt dreptunghiular de 913 inci sau echivalent, întindeți 1/4 cană generoasă de bchamel. Folosesc cel mai mult acest lucru pentru a împiedica tăiței să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați primul strat de tăiței gătite, patch-uri și suprapunându-le ușor, totuși este necesar pentru a forma un singur strat. Puneți 1 cană de sos bolognez peste tăiței, întinzându-l uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
Stropiți 1/2 cană bchamel peste bolognese; nu vă faceți griji că îl obțineți perfect neted sau uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
4
Presărați stratul cu 1/3 cană de parmezan. Repetați acest proces Paste + 1 cană bolognese + 1/2 cană bchamel + 1/3 cană parmezan încă de trei ori, apoi adăugați încă un strat de paste. Veți folosi 5 straturi de paste în total.Există două moduri de a termina vasul. Puteți presăra pur și simplu stratul superior de paste cu parmezanul rămas înainte de coacere. Acest lucru face cel mai crocant capac. Îmi place un capac semi-crocant și întind mai întâi 1/4 cană bchamel peste stratul superior de paste înainte de a-l stropi cu brânza rămasă. Încă devine crocant și are colțuri pentru care merită să te lupți, dar niciodată neplăcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
BologneseBolognese
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Coaceți lasagna timp de 30 până la 45 de minute, până când se rumenesc peste tot și se rumenesc deasupra. Ar trebui să faci absolut nimic, dar pune picioarele în sus și bea un pahar de vin în timp ce faci; le-ați câștigat. Când iese din cuptor, îmi place să-l las să se odihnească 10 minute înainte de servire it.Do înainte: Lasagna poate fi preparată până la punctul de coacere cu o zi în avans și păstrată învelită în plastic la frigider. Teoretic, l-ai putea îngheța și în acest moment, dar nu am încercat asta. Voi actualiza acest lucru pentru a spune că mergeți dacă mulți oameni răspund în comentariile pe care le-au făcut cu succes. Lasagna se va reîncălzi bine până la trei zile, posibil mai mult, dar în apartamentul meu, nu am avut niciodată șansa de a afla.Vezi mai multe: italiană, carne, paste, fotografie, iarnă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Rodie Sau Suc De MerișoareLichior De Rodie Sau Suc De Merișoare
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Faceți mai multe: Link | marcaj| Pin | Imprimare| E-mail| 667 Comentarii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista