Lonny ' s Oyster Stew
Nevoie de un curs principal fără gluten? Tocana de stridii a lui Lonny ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 470 calorii, 12g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,4 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper proaspăt măcinat, pancetta, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pancetta în zaruri de 1/4 inci. Puneți într - o tigaie de 5 până la 6 litri.
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii din praz, apoi clătiți bine și tocați.
Tăiați și aruncați vârfurile, capetele rădăcinii și petele învinețite din fenicul, apoi clătiți și tocați.
Adăugați prazul, feniculul și semințele de fenicul la pancetta și amestecați adesea la foc mediu-mare până se limpezesc, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați smântână și stridii și lichiorul lor și întoarceți focul la mediu-înalt. Se amestecă adesea doar până când supa este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 4 minute.
Se amestecă 1/2 cană de pătrunjel, lichior și piper și sare după gust.
Se toarnă în boluri și se presară în mod egal cu pătrunjelul rămas, apoi se adaugă câte un punct de unt la fiecare.