Lola creveți și parmezan mamaliga crupe cu tomate busuioc Concasse

Creveți Lola și parmezan mamaliga crupe cu tomate busuioc Concasse este un fără gluten masa de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 491 calorii, 24g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, polenta de gătit rapid, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mămăligă la grătar cu Marinara, parmezan și busuioc, Salată de legume la grătar cu mămăligă parmezană de busuioc, și Sos de roșii-busuioc cu mămăligă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare.
Sotati ceapa si slanina de curcan timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul, sucul de scoici, roșiile tăiate cubulețe, condimentele italiene și zahărul. Se fierbe timp de 25 de minute.
Presărați creveții cu sare, piper și boia afumată. Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu și sotati creveții timp de 1 minut.
Transferați creveții în sosul de roșii și fierbeți timp de 2 minute.
Pentru mămăligă: aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare. Se amestecă polenta și se reduce focul la foc mic. Gatiti timp de 10 minute. Se amestecă smântâna grea, parmezanul, untul și coaja de lămâie. Gustați și condimentați cu sare și piper.
Pentru a servi: împărțiți polenta între boluri de servire puțin adânci și acoperiți fiecare cu niște creveți și sos.
Garnisiți cu slănina de curcan și pătrunjelul.