Loin De Porc Servit Cu Chutney De Mere De Afine

Loin De Porc Servit Cu Chutney De Mere De Afine
Loin de porc servit cu chutney de mere de afine este un fără gluten felul principal. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 694 calorii, 55g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ienibahar, țelină, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu Chutney de mere-afine, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți prazul în fundul aragazului lent. Sare ușor și piperează friptura. Frecați praful de usturoi pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți friptura în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați ingredientele rămase enumerate în jos prin" pudră de curry " în aragaz și lingură peste friptură.Chutney-ingredientele încep cu afinele într-o cratiță mică pe plită, combină apa, sucul și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați alte ingrediente și aduceți la fierbere. Se fierbe ușor timp de aproximativ 10 minute, amestecând des.
5
Scoateți chutney-ul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
6
Se toarnă amestecul de chutney în aragazul lent care acoperă friptura de porc.Gatiti friptura la foc mic timp de 6-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Scoateți friptura din oală, păstrați-o la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Se toarnă sucuri într-o cratiță medie pe plită.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați 1 T. amidon de porumb cu 1 T. apă rece și amestecați până se omogenizează. Se amestecă în sucuri și se continuă gătitul timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Se servește cu o păpușă de cremă de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi

Ingrediente

0cp. legume (de exemplu, spanac)10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmere, decojite, cu miez și tăiate cubulețemere, decojite, cu miez și tăiate cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBall® sau Kerr® Pint cu capace și benziBall® sau Kerr® Pint cu capace și benzi2Crustă: firimituri de biscuiți graham6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină, tocatățelină, tocată340ardei habenero(s-ar putea să nu aveți nevoie de acestea dacă ați reușit să obțineți o pâine de merișoare, așa cum este enumerat mai sus)(s-ar putea să nu aveți nevoie de acestea dacă ați reușit să obțineți o pâine de merișoare, așa cum este enumerat mai sus)227ardei habenerocremă de brânză, după dorință și care se adaugă numai la timpul de servirecremă de brânză, după dorință și care se adaugă numai la timpul de servire1Oreos dublu umplutCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe1cp. legume (de exemplu, spanac)felii de castravete englezesc în formă de semilunăfelii de castravete englezesc în formă de semilună1cp. legume (de exemplu, spanac)scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1cp. legume (de exemplu, spanac)ghimbir măcinatghimbir măcinat3praz, tocat și bine clătit (folosiți partea albă și un centimetru sau doi de verde)praz, tocat și bine clătit (folosiți partea albă și un centimetru sau doi de verde)1parmezan ras8 felii subțiri de șuncă Virginia sau prosciutto8 felii subțiri de șuncă Virginia sau prosciutto4Crustă: firimituri de biscuiți grahammarmeladă de portocalemarmeladă de portocale1kilograme1 lingură alpic măcinat1 lingură alpic măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)1 baton de scortisoara (1-1/2 inchi)6creveți și cu veneFripturi de vită New York, cu os, dacă dorițiFripturi de vită New York, cu os, dacă doriți1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloțet alboțet alb
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista