Loin de porc servit cu chutney de mere de afine este un fără gluten felul principal. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 694 calorii, 55g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ienibahar, țelină, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu Chutney de mere-afine, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți prazul în fundul aragazului lent. Sare ușor și piperează friptura. Frecați praful de usturoi pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți friptura în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Combinați ingredientele rămase enumerate în jos prin" pudră de curry " în aragaz și lingură peste friptură.Chutney-ingredientele încep cu afinele într-o cratiță mică pe plită, combină apa, sucul și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați alte ingrediente și aduceți la fierbere. Se fierbe ușor timp de aproximativ 10 minute, amestecând des.
5
Scoateți chutney-ul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
6
Se toarnă amestecul de chutney în aragazul lent care acoperă friptura de porc.Gatiti friptura la foc mic timp de 6-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Scoateți friptura din oală, păstrați-o la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Se toarnă sucuri într-o cratiță medie pe plită.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați 1 T. amidon de porumb cu 1 T. apă rece și amestecați până se omogenizează. Se amestecă în sucuri și se continuă gătitul timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras