Loin de porc servit cu chutney de mere de afine este un fără gluten felul principal. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 694 calorii, 55g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ienibahar, țelină, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc cu Chutney de mere-afine, Frigarui de muschi de porc in sos de vin rosu cu Chutney de smochine si afine, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți prazul în fundul aragazului lent. Sare ușor și piperează friptura. Frecați praful de usturoi pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți friptura în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați ingredientele rămase enumerate în jos prin" pudră de curry " în aragaz și lingură peste friptură.Chutney-ingredientele încep cu afinele într-o cratiță mică pe plită, combină apa, sucul și zahărul. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați alte ingrediente și aduceți la fierbere. Se fierbe ușor timp de aproximativ 10 minute, amestecând des.
5
Scoateți chutney-ul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
6
Se toarnă amestecul de chutney în aragazul lent care acoperă friptura de porc.Gatiti friptura la foc mic timp de 6-8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Scoateți friptura din oală, păstrați-o la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Se toarnă sucuri într-o cratiță medie pe plită.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Adăugați 1 T. amidon de porumb cu 1 T. apă rece și amestecați până se omogenizează. Se amestecă în sucuri și se continuă gătitul timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm