Lintea și orezul în stil mediteranean necesită aproximativ 1 oră și 9 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 7 porții cu 292 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Rețete similare includ Linte și legume Cheat orez brun Biryani (ft. SunRice Rice& Linte) + Un Cadou, Somon fript cu linte mediteraneană, și Pulpe de pui mediteraneene cu pachete de linte.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați linte și următoarele 6 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se toarnă în boluri individuale și se presară uniform cu busuioc și brânză.