Lintea la cuptor cu brânză necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, salvie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Gratar Linte La Cuptor, Linte De Fasole La Cuptor, și Somon La Cuptor Și Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-o caserolă de 3 litri, combinați apa și lintea. Condimentează cu frunza de dafin, sare, piper, maghiran, salvie și cimbru. Se amestecă ceapa, usturoiul și roșiile înăbușite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roșii
Frunze De Dafin
Maghiran
Linte
Usturoi
Ceapă
Piper
Cimbru
Apă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Sare
3
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și amestecați morcovii și țelina. Acoperiți și continuați să coaceți până când lintea și legumele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Linte
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor a treia oară, amestecați ardeiul gras verde și presărați brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți, neacoperit, până când brânza s-a topit, încă 5 minute.