Linte la cuptor cu brânză
Lintea la cuptor cu brânză necesită în jur 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 166 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ardei gras, salvie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 50%. Încercați Gratar Linte La Cuptor, Linte De Fasole La Cuptor, și Somon La Cuptor Și Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o caserolă de 3 litri, combinați apa și lintea. Condimentează cu frunza de dafin, sare, piper, maghiran, salvie și cimbru. Se amestecă ceapa, usturoiul și roșiile înăbușite.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și amestecați morcovii și țelina. Acoperiți și continuați să coaceți până când lintea și legumele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor a treia oară, amestecați ardeiul gras verde și presărați brânză deasupra.
Coaceți, neacoperit, până când brânza s-a topit, încă 5 minute.